Hoppa till sidans innehåll

Så fungerar Stolpjakten


Vi har placerat ut 100 stolpar på mer eller mindre kluriga platser i Sala med omnejd. Och så har vi tryckt upp en karta där vi har markerat varje stolpe med en violett ring. Din utmaning är att med hjälp av kartan försöka hitta så många stolpar som möjligt.

Stolparna finns i fyra olika färger, grön, blå, röd och svart. De gröna är enklast att hitta, de står längs gång- eller cykelvägar och kan nås även med barnvagn eller rullator. De blå är snäppet svårare, de står längs stigar och vandringsleder ute i skog och mark. För att hitta de röda måste du lämna stigen och bege dig ut i skogen, men kontrollen syns oftast från stigen. De svåraste, de svarta, måste
du ge dig ut i obanad terräng ute i skogen för att hitta.

 

Registrera dig och stolparna

Första gången måste du skapa ett konto i Stolpjakten med en e-mail adress och ett eget påhittat lösenord som inloggning till din sida. Dessa inloggningsuppgifter kan du sedan använda på alla olika uppkopplingar till Stolpjakten via webbläsare eller appar.

Till Friska Salas registreringssida för Stolpjakten.

Om du inte har tillgång till dator kan du självklart vända dig till Biblioteket och göra din registrering där men du kan även skicka in en kopia på dina ifyllda beskrivningssidor eller helt enkelt uppgifter om:

  • Besökta stolpars Nummer och Kod
  • Kartnummer, finns på kartan
  • Namn och adress samt om ni tillåter att resultatet får publiceras på Stolpjaktens hemsida.

Ni kan skicka resultatet till:

Sala OK, Stolpjakten
c/o Larsson
Lundagatan 5

733 36 SALA

eller lämna det direkt i postlådan vid  Stolpe nr 17

Ev. frågor och upplysningar ring Sala OK:s projektledare

Göran Larsson tel. 070-3064707

 

Tävla och Vinn

På varje stolpe står en bokstavskod. För varje sådan kod som du registrerar på registreringssidan får du automatiskt en vinstchans, om du registrerat mer än 10 stolpar, så har du möjlighet att vinna fina priser som t ex cykel, gymkort, restaurangbesök eller något annat från våra sponsorer. Hittar du alla 140 stolparna i årets tävling och registrerar in dem så ger det en ganska god vinstchans.

Allt du behöver är Centralortskartan över Sala som finns att köpa för 40 kr/st hos Intersport, Salas Stadsbibliotek, Turistbyrån eller Silvergruvan. Vid de senare kartsläppen, som publiceras på hemsidan, så kan man också köpa kartor för 20 kr/st vid Sätra Brunns reception, ICA köplusten i Salbohed, Fiket i Färnbo och Tempo i Ransta. 

 

Välkommen till Stolpjakten!

Uppdaterad: 07 JUN 2017 19:28 Skribent: Göran Larsson
E-post: This is a mailto link

Projektledare

FK120925

Mirjam Dalén och Göran Larsson

____________________________

  Sponsorer 2016

 

 

Postadress:
Sala OK - Orientering
c/o Larsson, Lundagatan 5
73336 Sala

Kontakt:
Tel: +46702438311
E-post: This is a mailto link

Se all info